PICK OF TODAY: Coat In Hairy Wool

MY STYLE NO. 262

outfit 260915 outfit 2609151

_____________________________

Se lige den her alt for lækre kimono! Den er så fed!! Jeg var jo i Blåvand med 4 af mine dejlige medstuderende. Jeg har aldrig været i Blåvand før, men hvor er det bare et dejligt sted. I torsdags smuttede vi lige forbi i et par butikker, og jeg endte med at tage denne skønne kimono med hjem fra Samsøe, og en alt for fin trøje fra Mads Nørgaard. Jeg anede slet ikke at Blåvand havde sådan nogle butikker, så mit kort og jeg kunne ikke holde os tilbage. haha

Jeg er jo på hjemmeboende su, men min løn her fra bloggen trækker heldigvis mit budget lidt op. Jeg glæder mig mest bare til at finde den perfekte lejlighed her i Esbjerg, så jeg kan få den byrde af mine skuldre. Det er desværre noget jeg tænker meget over. Men det kommer når tiden er inde, men det må meget gerne være snart!

SAMSØE kimono / H&M top / DR. DENIM jeans / E-BAY sko

_____________________________

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PICK OF TODAY: Coat In Hairy Wool