THAT SUEDE JACKET

PICK OF TODAY: Coat In Hairy Wool

c980x714

Køb den her

Vejret har været ret dårligt i Esbjerg de sidste dage, og derfor har jeg virkelig haft mest lyst til at gemme mig i en stor sweater med tilhørende jakke hver gang jeg har skulle ud. Vejret er heldigvis bedre i dag, men det ændre nu ikke på at jeg ligeså godt kunne forberede mig på det kolde efterår og vinter med sådan en sag. Jeg er helt vild med den alt for lækre grønne farve, som jeg har anskaffet mig en del ting af for tiden. Dem skal I snart få at se, men først skal vi lige savle over denne jakke!

_____________________________

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THAT SUEDE JACKET