THAT SUEDE JACKET

SLEEP TIGHT

Collager477

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

En af de ting jeg glæder mig mest til at indrette, er mit soveværelse. Det er ens frirum i hjemmet, og der hvor du bruger mange timer hver dag. Jeg kigger jo stadig efter et sted hvor jeg kan bo, men det skal nok komme. Indtil da kigger jeg bare på lidt billeder og skriver det ned som jeg godt kunne tænke mig i mit hjem. Jeg overvejer bla om jeg skal anskaffe mig en ny seng, og derfor har jeg været inde på Bedrenætter. Jeg har allerede en seng, men en udskiftning ville ikke skade. Hvis jeg får plads kunne jeg godt overveje en ny halvandenmandsseng – det bliver ikke noget problem at finde. Se her for hele deres udvalg.

Jeg har også snakket om nyt sengetøj før, og det kunne jeg også godt finde på at anskaffe mig. Jeg har et rigtig fedt ternet sæt, men det er ved at være lidt slidt. Jeg har altid været vild med hvidt sengetøj, og jeg har fundet det helt perfekt. Det er hammerede flot. Se det her. Generelt er der en masse ting jeg står og mangler, men det bliver først købt ind når jeg ved, hvor jeg ender henne. Det tror jeg er meget fornuftigt, men jeg er stadig ret fristet.

___________________________

Udarbejdet i samarbejde med Bedrenaetter.dk

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THAT SUEDE JACKET