THE DARK SIDE - ByDehn

THAT SUEDE JACKET

Suede jakke1

Der er nogle stykker af jer som har skrevet til mig angående jakken ovenfor, og så tænkte jeg, at jeg én gang for alle lige ville fortælle jer hvor den er fra. Den er købt i intet mindre end H&M for 400 kr. Den er faktisk et par måneder gammel, men jeg så den for et par dage siden i min lokale H&M. Der var ca 5 tilbage, så måske kan I være heldige og finde en i jeres. Suede er også bare hammerende lækkert altså.

Bare lige til info så bliver bloggen nok først opdateret på fredag igen. Jeg smutter nemlig i sommerhus med 5 af mine dejlige medstuderende idag. Vi har fri torsdag og fredag, så det er blevet tid til at hygge os lidt sammen. Det bliver så dejligt!

________________________________

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE DARK SIDE - ByDehn