Vi tager den lige én gang til.

THE DARK SIDE – ByDehn

bydehn

Et af mine ynglings mærker er helt klart mbyM, og det har det været i en del år. Da jeg stadig arbejde i butik røg der en masse hjem fra mbyM, og når man kigger deres sager igennem fra årets kollektion, har jeg jo helt lyst til at anskaffe mig endnu mere. Den er så simpel, rå og mørk – lige min stil. I kan bla finde den lækre top fra mbyM her.

mbyM er kendetegnet af en rå kvindelighed blandet med skandinavisk kølighed. Ved at skabe stilfulde og kompromisløse alligevel originale og overkommelige designs.

Nu har jeg fundet mbyM på Bydehn.com, men det er ikke kun det mærke de forhandler. De har et kæmpe udvalg, så der er virkelig noget til alle. Jeg er bla. vild med mærkerne Style butler, MOS MOSH og Friis & Company – så det kan godt gå hen og blive lidt farligt det her. Jeg er jo lidt for vild med tøj, sko og tasker – og når der er hurtig levering og 30 dags fuld returret bliver det lidt svære at holde igen. Det er virkelig nogle fine sager de har, og når jeg får lidt flere penge ind på kontoen, skal der måske lidt hjem.

1 her / 2 her / 3 her

____________________________

Udarbejdet i samarbejde med Bydehn.dk

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi tager den lige én gang til.