PICK OF TODAY: Neon Rose Knitted Trouser

10 TING DU SKAL GLÆDE DIG VED… SINGLETØS

OH yes, hvis nogle skulle være i tvivl, så er jeg single, og har faktisk været det i et godt stykke tid. Jeg synes det er på tide at vi fejre det lidt. Det kan man godt, ikke? Altså jeg vil gerne indrømme, at jeg faktisk ikke bryder mig specielt meget om at være single. Jeg vil ikke kalde mig desperat, langt fra – men det kunne altså være dejligt. Men der er nu også nogle fordele ved at være single, og jeg synes det er på tide at vi lige glemmer de kedelige søndag med B&J som ens eneste venner, og de lange nætter hvor en pude og en stor dyne bare ikke synes at være nok. Jeg har samlet 10 gode grund til at du skal glæde dig over at være single, for inden du ser dig om, har du fundet dig en fyr.

  1. Det er helt okay at slippe alle hæmninger (en gang imellem). Det skylder du dig selv. Drik 3 drinks mere end du burde, og ryst den røv.
  2. Du behøver kun at barberer dine ben når du skal i byen.
  3. Dine veninder hepper på dig hver gang der står shopping på programmet… det er ikke altid tilfældet ved de dejlige mænd.
  4. Du kan fylde så meget du har lyst til i sengen.
  5. Du kan hænge ud med dine venner så tit du vil, uden at der enten er påhæng på eller en sur kæreste derhjemme.
  6. Mænd forstår aldrig hvad vi kvinder mener… det skænderi slipper du for.
  7. Du er fri for dobbelt op af familiefødselsdage som tager en hel søndag, hvor du egentlig mest har lyst til at gemme dig under dynen…. med tømmermænd.
  8. Du kan gøre lige hvad du vil, når du vil.
  9. Du er fri for at forklare, hvorfor du er pisse sur og bare gerne vil spise chokolade, når det er den tid på måneden.
  10. Du kan se Dirty Dancing så mange gang du har lyst, uden at nogen brokker sig over, at den nu skal ses 5. gang på et år.

Der er mange andre grunde til at man skal glæde sig ved at være single. Det er jo ikke en skidt ting, især ikke når man er så ung som mig. Nogengange bliver jeg bare revet med, og en mindre midtvejskrise ånder mig i nakken. Jeg skal lære at nyde min tid som single, for det er fandme fedt hvis man tænker over det – altså i min alder. Det skal jeg bare forstå. Er der noget jeg mangler, eller kan I nikke genkendende til noget af det ovenstående? Lad mig høre.

_______________________________

Deltag i min giveaway om 500kr til Nelly.com her

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PICK OF TODAY: Neon Rose Knitted Trouser