Style crush NO. 18 / CAMILLA PIHL

12 BLACKS

12 black things

1 her / 2 her / 3 her / 4 her / 5 her / 6 her / 7 her / 8 her / 9 her / 10 her / 11 her / 12 her

Så blev det tirsdag, og jeg tror det er tid til en lille update over, hvad jeg har lavet i min weekend. Hvis I følger mig på Instagram (@camillaov) har I kunne se, at jeg har haft besøg af min bedste veninde Maria. Hun kom fredag eftermiddag, og vi snakkede uafbrudt indtil hun tog hjem lørdag aften – måske ikke helt, vi tog nemlig en smut i byen. Jeg har spist så meget junk om lørdagen, at jeg fortsat havde det dårligt søndag. Det er længe siden, at det er sket – og der skal gå langtid før det sker igen.

Jeg er også ved, at være færdig med min opgave som først skal afleveres fredag. Det er simpelthen alt for fedt, at være i så god tid. Jeg er netop nu ved at rette den, og jeg er faktisk piv stolt over den. På fredag er der ferie til mig, og derefter starter jeg på modul 2. Jeg har også holdt en lille pause, hvor jeg fandt nogle rigtig sprøde sager. Jeg har dog brugt en masse penge de sidste dage, så jeg må lige holde igen. 😉

________________________________

Vind et gavekort på 500 kr til Nelly.com her

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Style crush NO. 18 / CAMILLA PIHL