PREVIEW

CHEAP STUFF #43

cheap stuff 43

1 her / 2 her / 3 her / 4 her / 5 her / 6 her / 7 her / 8 her

Jeg er gået lidt amok på E-bay her på det sidste, og jeg tror, at jeg får den første gode bunke hjem i starten af næste uge. Jeg har selv bestilt 1 af sagerne ovenfra, men har også puttet nr. 1 og 7 i min kurv. Jeg glæder mig til at vise jer alt det jeg har bestilt hjem, da det virkelig er en god blandning af alt. Der er bla. en jakke, en hat og noget nyt sportsgear. Det er jo det farlige ved E-bay! Det er så billigt, at man glemmer at beløbet stadig stiger – hurtigt. Jeg skal holde lidt igen nu, men ærligt så er det nogle super fine sager som jeg har kigget længe efter. Så det er jo godt nok. Det bilder jeg mig hvertfald selv ind. 😉

Vind et gavekort til Nelly.com her

________________________________

Husk at følge med inde på Facebook her, hvis I mangler inspiration.

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PREVIEW