Madly in love

I NEED NEW JEANS

gina tricot jeans

1 her / 2 her / 3 her / 4 her / 5 her / 6 her / 7 her / 8 her

Jeg mangler et par nye blå jeans, og jeg har nu fundet ud af hvor de skal købes. Gina Tricot har så mange fine blå jeans, men lige nu har jeg 8 som jeg skal vælge mellem. Årh. Jeg kunne godt bruge dem allesammen, men det er måske lige at overkill det lidt. haha.

Jeg tror, jeg tager ned til min lokale Gina i morgen eller tirsdag, også skal jeg have god tid, da jeg skal have prøvet en del – som I kan se. Jeg har allerede et par fra dem, og de er helt fantastiske. De er med slid, så jeg overvejer lidt, om jeg skal have et par med hjem uden. Ellers køber jeg da bare 2. Sagde jeg ikke for få dage siden, at jeg skulle holde igen med at bruge penge? Det går ikke så godt.

______________________________

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madly in love