WOULD LOVE TO WEAR - Tuesday

OPSKRIFT: saltmandler

saltmandler

Den lækreste snack

Jeg er en kæmpe snack- elsker, og hvis der er en ting jeg elsker så er det mandler. De er heller ikke værste du kan snacke, men det skal dog være i moderate mængder. Jeg elsker krydrede og saltede nødder, og siden jeg er så vild med mandler, var det oplagt at prøve at lave saltede mandler selv.

Igår havde jeg en veninde på besøg, og hun spiste 1/3 af alle dem jeg har lavet, så jeg tør godt at sige, at de er hammerende gode!!

Saltmandler: 

  • 300 g mandler
  • ca. 2 dl vand
  • 1 1/2 spsk groft salt.

Collager485

Sådan gør du: 

Opvarm ovnen til 150 grader.

Hæld vand og salt på en stor stegepande/ i en gryde og kog op. Hæld mandlerne herpå og rod dem rundt i saltvandet, imens vandet langsomt fordamper og bunden af panden bliver hvid af saltrester. Hæld nu mandlerne over på en bageplade beklædt med bagepapir og tør dem i ovnen i ca. 12-15 minutter. Lad dem afkøle og opbevar herefter i luftttæt glas.

Det tager ca. 20- 25 minutter, også er det jo hammerede let at lave – så der er ingen undskyldning!

________________________________

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOULD LOVE TO WEAR - Tuesday