12 BLACKS

PREVIEW

Collager497

Sitting on the stairs

Jeg fik skudt nye outfitbilleder tidligere i dag, og dem glæder jeg mig ret meget til at vise jer. I kan ovenfor få en rimelig godt idé om hvordan det ser ud, men glæd jer: det er simpelthen så fedt! Jeg har bla. min alt for fine Second Female trøje på, som jeg dressed- down. Jeg elsker at gå i stramme jeans, en løs strik og et par sneakers – men det kan jo sagtes være super fint og feminint. Her er hvertfald et godt bud efter min mening.

I får snart at se resten. 🙂 Nu vil jeg gå ud og lave kylle, bønner og ris – jeg er jo på plan igen. Men bønnerne er heldigvis bønnefritter i ovenen til aften. mums! I må have jer en skøn aften.

________________________________

Vind et gavekort på 500 kr til Nelly.com her

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 BLACKS