10 TING DU SKAL GLÆDE DIG VED… SINGLETØS

Style crush NO. 18 / CAMILLA PIHL

Collager490

Camilla Pihl

Hun er designer, model og blogger – en kæmpe inspiration i mine øjne. Første gang jeg opdagede hende, var da hun lavede hendes kollektion for Bianco, og sidenhen har jeg fulgt hende på Instagram. En meget travl kvinde, som lever et meget interessant liv, som jeg elsker at følge med i. Hun har gang i 100 projekter ad gangen, og jeg tror at I har set nogle stykker af dem. Hun har bla arbejdet sammen med David Andersen og selveste Bianco.

Opdateret for nylig89Collager491

Jeg har fundet en lille video som omhandler Camilla Pihl’s arbejde for Bianco. Jeg har selv set hendes arbejde i nogle af deres butikker, og hvor er det bare mega lækkert! Jeg har kigget lidt rundt, og disse støvler er perfekt til det vejr vi har lige nu. Hun kører den meget klassiske stil i hendes designs, og hvis man sammenligner med hendes garderobe, begynder man at forstå hvorfor. Jeg er jo vild med den minimalistiske stil, så det undre mig ikke så meget, at jeg er blevet vild med hendes kollektion for Bianco.

Hvis I har lyst, kan I følge Camilla Pihl på Instagram her og på hendes blog her.

Collager492

Alle billeder er lånt fra Camillapihl.no

__________________________________

Vind et gavekort på 500 kr til Nelly.com her

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING DU SKAL GLÆDE DIG VED… SINGLETØS