CHEAP STUFF #43

TRAVEL WISH LIST: Borneo

Desktop6

Let’s go to Borneo

Det er ved at blive super koldt herhjemme i Danmark, og det giver virkelig en lyst til at rejse lidt væk et stykketid. Godt nok er jeg færdig med modul 1 imorgen – altså i følge papirerne (har været færdig i et par dage), og har derefter en uge fri. Den uge skal bruges hjemme ved mine forældre, en masse træning, nogle byture, hygge med veninder og lidt forberedelse til modul 2. Jeg glæder mig helt vildt, men jeg kunne virkelig godt bruge en tur til varmen. Jeg synes selv Borneo er et temmelig godt bud – se lige det paradis!

Som intertravel.dk selv skriver det: “Borneo er den tredje største ø i verden, den er dækket af 70 % regnskov og har derfor nogle af verdens største regnskovsområder. Uberørt natur, møde med det oprindelige stammefolk, spændende kulturer, et varieret og spændende eksotisk dyreliv. Det hele kan kombineres med smukke hvide sandstrande og klart blåt vand med nogle af verdens bedste dykkersteder.” Find rejser til Borneo her. Hvis jeg nogensinde skulle ud på en længere rejse, så skulle Borneo helt sikkert opleves. Jeg er blevet så forelsket i den Ø. Årh den er smuk!

Vind et gavekort til Nelly.com her

___________________________________

Billede - DK (1)

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHEAP STUFF #43