En af de kedelige ting jeg ønsker mig er...

VIND 500 KR TIL NELLY

nelly giveaway

1 her / 2 her / 3 her / 4 her / 5 her / 6 her / 7 her / 8 her / 9 her / 10 her / 11 her / 12 her

Jeg er ved, at afslutte mit første modul på sygeplejerskeuddannelsen, så lige nu står den på opgave herhjemme.  Jeg er mester i overspringshandlinger, men det er jeg nok ikke den eneste som kender til. Jeg har ret, ikke? Jeg elsker lige pludselig at gøre rent fx. Fandme skørt. Det er heldigvis en rimelig overkommelig opgave, så jeg er ikke så bekymret. 😉 

Nogengange har man også brug for pauser, og der kan tiden godt gå med lidt internetshopping, eller bare drømme om det jeg gerne vil klikke hjem. Jeg har fundet 12 rigtig fine sager som jeg går om drømmer om lige nu. I need this in my life!

Hvis I tænker det samme, så er I måske heldige lige om lidt. Jeg har fået lov til at udlodde endnu et gavekort til Nelly på 500 kr til én heldig person. Hvad siger I så? Det er jo for vildt! Og så lige til Nelly! Det er alt for lækkert! 

Det eneste du skal gøre er:

 1. Synes godt om bloggens Facebook.
 2. Synes godt om Nelly.com på Facebook.
 3. Skriv hvad din typiske overspringshandling er nedenfor i kommentarfeltet.
 4. Følg mig på Bloglovin’.

De 4 overstående punkter skal være opfyldt ellers gælder din tilmeldning ikke.

Jeg finder vinderen d. 15 november 2015. Held og lykke til alle!

_______________________________

Sponsoreret

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

15 kommentarer

 • Jeg følger allerede Nelly.com på Facebook og følger dig/bloggen både på Facebook og på Bloglovin’, så det var nemt 🙂

  Mine overspringshandlinger består typisk af online shopping og ‘osetur’. Jeg elsker at sidde og falde i svimer over, hvilke vinterstøvler jeg mon skal vælge osv. i stedet for at få gjort min læsning mv. færdig 😉 Derfor er jeg simpelthen begyndt at indlægge pauser i min læsning, hvor jeg giver mig selv lov til eks. at bruge et kvarter på at kigge på eks. Nelly og så skal jeg vende tilbage til læsningen derefter.

  Jeg synes selv, det er super smart, for så bruger jeg det lidt som en motivations- og belønningsfaktor; når jeg har læst så og så meget eller i så lang tid, så må jeg kigge 15 min. på den side. Og så bliver det bare lidt nemmere at holde gejsten oppe, få læst og samtidig ikke få dårlig samvittighed, når man så ‘falder i’ og sidder og kigger på støvler, smykker, bluser ect. i stedet for at få læst.

  Det virker godt som lidt ‘luft’ til mit hoved, at jeg kan få lov til at sidde og falde lidt i svimer over lækkert tøj og så vende tilbage til de tunge tekster bagefter igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine typiske overspringshandlinger er shopping online, film, serier og masser af videoer på youtube 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Efter jeg har startet studie er min mest almindelige overspringshandling også blevet noget atypisk i forhold til, hvad jeg normalt kunne lide: Jeg laver mad og nyder det! Det er umuligt at læse imens, og det er derfor den perfekte undskyldning – for spise, det skal man jo 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine overspringshandlinger omhandler rigtig ofte at tjekke Facebook, Instagram, Snapchat, diverse blogs, online shops, ja faktisk alle de ting der involverer brugen af mindst hjerneceller og tit flest penge 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Min typiske overspringshandling er at læse blogs. Når jeg læser blogs giver det mig inspiration til blandt andet boligindretning, mode og madlavning og så skal det som oftest afprøves derefter hvilket betyder flere overspringshandlinger i form af f.eks. bagning der kan nydes når jeg skal shoppe nyt tøj på internettet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle H

  Rengøring, vasketøj eller internetshopping står højt på min liste.. Dog tror jeg Netflix topper dem alle :sweat_smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg er som mange andre. Jeg er fantastisk til overspringshandlinger! Jeg shopper, gør rent, læser bøger (sker ellers aldrig) og bruger ca 30 min længere til i fitness end jeg plejer.
  Det er forfærteligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Lang Hansen

  Youtube 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker giveaway! Mine overspringshandlinger er helt sikkert blogging, at kigge på andre blogs, shopping og gode serier – de fanger jo bare en 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har desværre en tendens til at kigge på online stores ligesom dig. Ellers synes jeg lige pludselig at jeg skal være så sund så sund og går en tur. Hellere det end dansk stil, selvom en gåtur ikke bringer mig tættere på min mac hvor opgaven ligger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Lækker giveaway! Mine overspringshandlinger er helt sikkert blogging, at kigge på andre blogs, shopping og gossip Girl

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Dons

  Som mange andre herinde, så må jeg nok indrømme, at min største overspringshandlning, nok er at havne på en masse online shops, og tit så bliver kort da også brugt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leslie B.S.

  Tror det må være, at hygge med serier på Netflix 😀 Youtube kan jeg også bruge en del tid på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Mine overspringshandlinger er Facebook og Instagram, man kan jo bruge ALT for lang tid på det pjat

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Hej Louise,
   Jeg må desværre meddele dig, at denne giveaway er slut 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En af de kedelige ting jeg ønsker mig er...