JUUHUU!

3 MÅNEDER EFTER

Der er en del af jer, som er ved at være temmelig spændte på at høre, om hvornår min update omkring min BFO ville blive sendt ud. Jeg var i Århus i mandags, for at få tjekket mine bryster og har først idag haft tiden til at skrive denne opsamling til jer. Hvis I ikke har læst med før, vil jeg anbefale jer, at læse de andre indlæg jeg har lavet – om mine tanker før min operation her, og mine 3 indlæg om mine tanker efter operationen herher og her. Lad os da bare komme igang!

Jeg har i de sidste 5-6 år gået med tankerne om, at mine bryster ikke var store nok. Det har faktisk været noget som har fyldt utroligt meget, selvom jeg “kun” var 16/ 17 år. I den alder har man været interreseret i det modsatte køn i noget tid, og man er ufatteligt bevidst om hvordan ens krop ser ud i forhold til andre. Jeg er født med ret gode gener – på den måde, at jeg faktisk selv var overordnet tilfreds med hele min krop. Der manglede bare liiiige noget – og det var de kære bryster som jeg desværre ikke blev udstyret med. Hvertfald ikke ret meget. Jeg har i mange år prøvet, at se det postive i tingene og forsøgt at blive tilfreds med den krop jeg nu engang har fået. Men når du bliver ældre, begynder visse ting at fylde mere og mere – tilsidst gik den bare ikke længere. Sidste år, efter 3 år på gymnasiet, valgte jeg at tage mig et sabbatår. Jeg vidste udemærket godt hvad jeg skulle; have et par jobs og arbejde min røv ud af bukserne. Jeg har arbejdet hårdt, og det resulterede i, at jeg havde råd til at leve et godt studie liv OG få mig et par nye bryster. Og derefter tog det fart.

Jeg havde undersøgt market et godt stykke tid, og gentagende gange kom Nygart op. Grundet mange gode, sådan som i super mange gode anbefalinger valgte jeg, at tage til en forundersøgelse hor Nygart. Jeg fik en tid 3 uger efter jeg gjorde opkaldet, og jeg glædet mig så sindsygt meget! Jeg havde ikke valgt en kirug selv, men jeg havde et par ønsker bla Thomas som jeg blev sendt ind til, ham kan I også kan læse om her. En ung, ufattelig kompetent og sød kirurg som har gjort et fremragende stykke arbejde. Jeg har fortalt om selve operationen her, hvis I har lyst til, at høre lidt nærmere om det. Vi må hellere til at snakke om hvilke tanker jeg har her efter 3 måneder. Det er jo derfor I har klikket herind. 😉

Jeg har det fucking fantatisk! Jeg kan slet ikke forstå den ændring disse basser har gjort på mig. Jeg ser ikke længere ned på hvordan jeg ser ud – fordi jeg er faktisk virkelig glad for min krop. Det troede jeg aldrig, at jeg skulle sige.
Den første uge var forfærdelig både pga. smerter men også pga. tvivlen om, om de 425 ml var nok. Men alt dette er glemt nu. De er lige som de skal være!! Jeg har faktisk fået mine drømme bryster, og jeg kan slet ikke beskrive med ord hvor meget dette valg har betydet for mig. Jeg fortalte jer jo i dette indlæg, at min søster især er imod, at jeg har fået foretaget en BFO. Det er hun stadig, men ligesom mine veninder kan hun godt se hvor glad jeg er blevet. Det lyser simpelthen ud af mig, og det er ikke engang noget jeg tænker over.
Her efter 3 måneder har jeg ingen smerter, de flotteste ar og de skønneste bryster. Jeg kunne ikke være mere lykkelig lige nu – altså med hensyn til hvordan jeg har det med mig selv. Husk på at der altid vil være nogen som er imod de valg du tager, men gør det ikke for andre end dig selv. Hvis jeg havde lyttet til alle de negative kommentar jeg har fået med på vejen – ville aldrig have gjort dette for mig selv, og det tror ville have gjort mig endnu mere ked af det. Sandheden er jo bare at vores syn på vores kroppe betyder meget for hvordan vi har det – og jeg tør godt at sige, at jeg er blevet meget mere glad! Jeg hører på hvad andres meninger er, og har intet imod at andre, har en anden holding end min. Her efter 3 måneder har folk accepteret, at det her har gjort mig glad. Jeg siger ikke at en operation gør dig glad (overhovedet ikke!!), men det har ændret en hel del for mig. Og det har jeg det helt fint med. Så den hurtige og nemme konklusion her 3 måneder efter min BFO er, at det her er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.

Jeg kan ikke sige tak nok til Thomas og hele holdet bag Nygart Privathospital. <3

_____________________________________

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUUHUU!