LATE NIGHT SHOPPING FOR BLACK DRESSES

H&M: Golden peach blush

HM golden peach1

Golden Peach

Jeg har faktisk længe ledt efter en nyt blush, og da H&M kom ud med deres nye kollektion blev jeg fuldstændig forelsket i ovenstående farve. Jeg var faktisk en smule skeptisk over, at købe et make-up produktet fra H&M – men jeg blev simpelthen nødt til at prøve. Farven er fantastisk og den sidder bare super flot på huden. Denne skønne farve hedder “Golden Peach” og koster 70 kr. Det er jo faktisk en skøn pris for sådan en lækker sag.

Køb den her.


Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

2 kommentarer

 • Jeg er også super imponeret over deres beauty-kollektion!
  De har virkelig gjort det godt.

  Har du prøvet deres neglelakker?
  De er simpelthen SÅ gode!

  Kig endelig forbi mit seneste blogpost og min giveaway <3
  Kærlig hilsen
  Malue
  http://mooldash.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Ja, det har de virkelig! 🙂

   Nej, dem har jeg ikke prøvet endnu. Men nu tror jeg da, at jeg ved hvad jeg skal prøve næste gang.
   Tak for tippet, og rigtig god dag til dig! :*

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATE NIGHT SHOPPING FOR BLACK DRESSES