CHEAP STUFF #44 - Lace bra

iSmykker.dk

ismykker - køb her

De smukkeste smykker til dig, eller til den du holder af

Vi kvinder er meget ens på visse punkter, og hvis jeg nævner ordet smykker – kan I nok godt forstå hvor jeg vil hen med det. Der er ikke noget som et lækkert stykke tøj eller et par fede sko – men hele dit look kan ændres med de perfekte øreringe, armbånd eller halskæde. Jeg var fornyeligt inde på iSmykker.dk hvor jeg blev forelsket i ovenstående smykker og disse fabelagtige guld øreringe. Se et stort udvalg af guld øreringe her. Jeg går faktisk ikke ret meget med smykker til hver dag – faktisk har jeg kun enkelte favoritter som jeg går med heletiden. Det er bla. mine smukke Pernille Corydon ringe som jeg kunne se, også findes på iSmykker.dk. Hvis man ikke er så meget til øreringe, men er helt vild med Pernille Corydon som jeg, kan I fx også finde halskæder – den smukke “Love Sign” som I kan se på billede nr. 1 er bla. på siden. For mig minder den lidt om et hundetegn, men synes den lille tekst og måden metallet er ridset på, gør den super fed. Helt ærligt så er denne hjemmeside jo alt for farlig. haha.

Find alle ovenstående smykker her

___________________________________

Billede - DK (1)

 

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHEAP STUFF #44 - Lace bra