H&M: Golden peach blush

OPSKRIFT: Blomkålspizza

– Blomkålspizza –

Jeg prøver så vidt muligt at leve sundt, men i denne uge holder det ikke helt. Jeg tager afsted om morgen kl. 6 for at nå at være i praktik til kl. 8, og er først hjemme igen lidt over 18. Det bliver mest bare til rugbrød og og lidt grønt – men på fredag har jeg planlagt at ovenstående blomkålspizza skal prøves. Det er et godt alternativ til noget lækkert usundt – det er vel fredag. Du skal bla. bruge mandelmel som kan findes inde på Bodyman.dk, og en masse andre lækre sager. Jeg har linket til en video ovenfor som Bodylab har lavet, som forklar til perfektion fremgangsmåden. Jeg har dog også skrevet den ned nedenfor:

Dej:
1 blomkål
2 æg
3 spsk mandelmel
150 gram 13% ost
Salt
Oregano

Topping:
75g pizzasauce
100g 13% ost
50g 8% oksespegepølse
Peberfrugt
Champigon

I kan dog finde en masse andet lækkert inde på Bodyman.dk. Jeg vil hvertfald råde dig som enten træner en del, eller gerne vil begynde om at tjekke hjemmesiden ud. De sælger lige fra træningsudstyr til produkter som kan bruges i forbindelse med din træning, og hvis du er i tvivl kan du altid skrive til dem, og de guider dig godt på vej. Jeg er hvertfald en super glad kunde hos Bodyman.dk!


Billede - DK (1)

 

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M: Golden peach blush