10 THINGS ABOUT ME

SPINNING JEWELRY

Spinning

Køb de fine øreringe på Spinningjewelry.com her

Da jeg var yngre elskede jeg Spinning Jewelry, og jeg ønskede mig altid de små ringe derfra hver fødselsdag og jul. Jeg tror, jeg endte med at have omkring 15 fine ringe, men jeg husker ikke at der var andre fine smykker fra dette mærke. Men det har da ændret på fuldstændig. Jeg er simpelthen så forelsket i de fine øreringe de har lavet, og ovenfor har jeg fundet 3 af de par som jeg er mest vild med. Jeg må ærligt indrømme, at det var svært at finde 3 favoritter ud af så mange fine muligheder. Som de fleste af jer nok ved, så går jeg mest med ringe og enkelte par øreringe – men har lige fået et nyt par nye til min fødselsdag, og nu får jeg da helt lyst til at anskaffe mig et par mere. Det skulle enten være et af de 3 som I kan se ovenfor, eller disse fine runde øreringe med sten indeni. Hvis man kunne finde på at forkæle sig selv lidt her i december, så er det heller ikke helt skidt at smide penge efter Spinning smykker. Du kan få nogle helt fantastiske ting, så super gode priser!


Billede - DK (1)

 

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 THINGS ABOUT ME