NEW IN: Sexy body

Stjæl bloggerens stil: Patricia Bright

stjæl stilen patricia bright

Jakke her / Top her / Jeans her / Sneakers her / Taske her

Hvis I synes, at I har set ovenstående kvinde før, er det fordi, at jeg har fortalt om hende i dette indlæg. Som jeg fortalte i det indlæg så følger jeg hende for det meste kun på Youtube, men engang imellem tager jeg et smut forbi hendes blog. Den anden dag så jeg ovenstående look, og jeg blev simpelthen nødt til at kopiere det. Det er så lækkert, råt og super simpelthen. Hun bærer det simpelthen så flot. Synes I ikke?

Billedet er lånt her

VIND ET GAVEKORT PÅ 500 KR TIL NELLY.COM HER

_________________________________

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: Sexy body