BLACK TRUFFLE

AVENY

aveny øreringe

Vælg valgfrit mellem de skønne smykker

Altså jeg er jo den type som ikke kan få nok øreringe og ringe – og det hjælper jo ikke ligefrem på det når man klikker forbi en hjemmeside som Aveny.dk. Udsalget er jo lige startet og både hjemmesider og fysiske butikker bugner med lækre sager på udslag. Aveny.dk er ikke nogen undtagelse på den konto, og jeg vil da hurtigt gerne indrømme at de virkelig har sat nogle lækre sager ned. De har sat nogle af deres fineste øreringe ned til -50% – så I kan nok godt forstå hvorfor det er en smule svært for mig, at holde mit dankort i min pung. Jeg skal dog på januarudsalg i denne uge, så hvis der er noget jeg elsker er det udsalg. Du kan som regel fine ufattelig lækre sager, som stadig er på mode, så hvis du ligesom jeg elsker at bruge så lidt penge som muligt, er Aveny.dk et godt sted at starte. Og noget af det bedste er da også, at man ikke skal bruge penge på fragt – det kan hurtigt få mig væk fra diverse onlinebutikker. Men Aveny ved hvad man vil have, så helt tosset er det ikke.

hjerter til indlæg

Billede - DK (1)

 

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK TRUFFLE