PICK OF TODAY: T-Shirt with Mrs Embroidery

BLACK TRUFFLE

Truffle Collection Margi Cut Out Ankle Boots

Først vil jeg lige ønske jer alle en glædelig jul! Jeg håber I havde jer en fantastisk dejlig aften, og at I fik lige det I ønskede jer. Jeg havde selv en super skøn aften med min familie, og jeg fik nogle alt for lækre sager.

Jeg gjorde mig for nyligt nogle sindsyge køb på ASOS. Jeg har valgt, at jeg vil vise mine køb i forskellige indlæg, fordi en del af det bare fortjener et indlæg for sig selv. Jeg ved det lyder skørt, men efter I har set disse basser (!!) og hørt prisen (mange !!!) – så tror jeg godt I forstår mig.
Jeg har faktisk længe kigget efter et par nye fine støvler, men jeg synes bare alle ligner hinanden, og synes godt at det kan begynde, at blive en smule kedelig at anskaffe sig noget der ligner det man allerede har igen og igen. Jeg surfede igennem ASOS’ udsalg, og der så jeg disse skønne, simple men sindsygt specielle støvler! De er så fede, og slet ikke som noget jeg allerede har.

Collager517Collager518

Jeg er vild med det spidse snude, det lækre cut og den lille hæl. Prisen kan man heller ikke brokke sig over. Omkring 320 kr for disse skønligheder, og så ligner de ægte læder støvler. Jeg var solgt.

Nu har jeg så fået dem hjem, og de er fantastiske at gå i, og true-to-size. Jeg er altid lidt nervøs når jeg klikker noget hjem fra nettet som jeg ikke har prøvet i forvejen, men der var intet problem her. De er lækre og lette at gå i, så det er virkelig et godt køb – synes jeg selv.

I kan finde dem her. 

Collager519

hjerter til indlæg

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PICK OF TODAY: T-Shirt with Mrs Embroidery