MY STYLE NO. 265

HAR DU STRESS OVER NYTÅRSKJOLEN?

Jeg tror aldrig nogensinde, i bloggens historie, at bloggen har været stille. Det er simpelthen så svært at nå det hele selvom man nærmest gør alt hvad man kan, for at det kan lykkes. Jeg har faktisk haft rigtig meget fri i denne uge, men læsningen og planer for ugen har taget en del mere tid ned jeg troede at det ville.

Jeg er taget hjem denne skønne fredag (altså hjem til min forældre), da jeg skal sætte min søsters hår til hendes galla i aften. Imorgen tager vi i Ikea, og om aften skal jeg til fødselsdag hos 2 dejlige damer. I kan godt se, at der ikke bliver meget tid i weekenden. Jeg har lige nu et par timer for mig selv, og derfor super oplagt at blogge lidt og svare på mange af de ulæste mails. Min veninde Julie havde i mandags en smule stress over hvilket kjole hun skulle finde til nytår, så jeg har kigget nettet tyndt og fundet mine bedste bud. De er allesammen vidt forskellige, og de er faktisk heller ikke min stil allesammen. Men jeg er åben for at vi alle kan lide noget forskelligt, og det har jeg prøvet at huske på, da jeg fandt nedenstående kjoler.

The Little Black Dress

Nytår - sort kjoler

1 her / 2 her / 3 her / 4 her / 5 her / 6 her / 7 her / 8 her


The Glam Dress

Nytår - glimmer kjoler

1 her / 2 her / 3 her / 4 her / 5 her / 6 her / 7 her / 8 her


The Coloured Dress

nytår - farvede kjoler

1 her / 2 her / 3 her / 4 her / 5 her / 6 her / 7 her / 8 her


Indlægget indeholder affiliate links

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY STYLE NO. 265