I NEED SOMETHING NICE FOR CHRISTMAS

instagram HUSBANDS

Har I set denne sjove lille film som lige pt florerer rundt på diverse sociale medier? Jeg har ikke selv en mand som skal tage diverse billeder, men jeg har en familie og venner som nok godt kan nikke genkende til noget af det. Fx det med, at der altid skal tages billeder inden man kan spise. Jeg er ikke selv storforbruger af Instagram, men jeg bruger en del tid på, at tage billeder til bloggen. Så den er vidst meget passende både mht til Instragam, blogs og andre medier hvor man deler ud af sit liv.  Jeg synes bare den var lidt sød, og jeg er sikker på, at nogen af jer godt kan følge nogle af disse mænds frustationer.

hjerter til indlæg

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I NEED SOMETHING NICE FOR CHRISTMAS