ABELONE

MEST LÆSTE INDLÆG 2015

Collager383

Dette outfit blev skudt i sommers, og I var helt vild med det – det kunne jeg hvertfald se på mine læsertal. Jeg havde min fantastisk top på fra ASOS, og selvom den var luftig var det alligevel lige lovligt varmt. I kan finde dette indlæg her

________________________________

Downloads2

Efter min BFO var jeg også ude, at anskaffe mig nogle nye bh’er. Jeg var bla inde i H&M og fandt denne smukke sag. Jeg så den for få dage siden, så hvis I skynder jer, kan I måske  stadig finde den, i jeres lokale H&M. Find indlægget her.

________________________________

3-uger-efter-BFO-før-efter

Faktisk er alle mine indlæg som har noget at gøre med min BFO ekstrem populær. Det er tydeligvis et meget spændende emne, som I elsker at følge med i. Jeg er bare glad for, at I tog så godt imod det. Find et af de mange indlæg her.

________________________________

Downloads1

Jeg var i København med min mor i August, og der fandt jeg disse skønne sager til en fantastisk pris. Jeg glæder mig til sommer, hvidt tøj og disse basser. Ihh det bliver så fint <3 I kan kigge mere på dem her.

________________________________

Collager485

Jeg elsker snacks, og jeg elsker mandler. Så saltmandler var selvfølgelig noget jeg skulle prøve at lave. Det var så nemt, og de smager fantastisk. Find opskriften her.

________________________________

Grill-aften-søn-28-juni

Jeg havde den hyggeligeste sommeraften i regnen sammen med mine dejlige forældre og søster. Vi hyggede os med snobrød, pølser og grin – det var helt perfekt. Jeg lagde også en nem opskrift op på bloggen, og den kan selvfølgelig findes her.

________________________________

fest-outfit-2

Jeg elsker, elsker, elsker E-bay. Kan næsten ikke få nok. Jeg havde fået de fineste falske tattoo’s hjem, og dem var I helt vild med. Jeg fik bla dette fine blad hjem, og efterfølgelig kom der selvfølgelig også en anbefaling op til jer. Find den her.

________________________________

Collager409

Jeg var i Alanya i sommers, og hver sommer har jeg en lille tradion som jeg går ud på, at jeg bare skal have en ny taske med hjem hvert år. I sommers fandt jeg denne smukke sag, og viste den glad frem i dette indlæg. Kig med her.

________________________________

Collager398

Som de fleste af jer nok er med på, så overtog jeg en skøn 2-værelses lejlighed den 1 december, og det indlæg hvor jeg fortalte dette, blev der klikket ind på så mange gange. Jeg følte virkelig, at I kunne mærke min begejstring. Vi delte ligesom om glæden. I kan læse indlægget her igen.

________________________________


Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ABELONE