AVENY

MY STYLE NO. 266

OUTFIT LØROUTFIT LØR2OUTFIT LØR1

Late summer breeze

Jeg kørte lige gennem mine billeder den anden dag, og jeg havde da fuldstændig glemt, at vise jer dette look, som jeg havde på for et par uger siden. Det var en af de varmere dage i starten af december, hvor man godt kunne finde et par dage hvor det ikke regnede og blæste hele dagen. Så vidt jeg husker blev jeg ret inspireret af de få solstråler der stadig var at finde, og fandt en af mine ynglingstoppe frem fra sidste sommer. Jeg er vild med at vise mine skuldre, og derfor er jeg så glad for, at trenden med bare skuldre for alvor bredte sig ud for godt 1/2 år siden. Jeg glæder mig til sommer hvor de rigtig skal visses frem.

PIECES top  /  DR. DENIM jeans  /  ASOS bh (lign. her og her)

hjerter til indlæg

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AVENY