MY STYLE NO. 266

MY STYLE NO. 267 – New Year’s edition

outfit - nytår

Happy New Year tøser! Hold nu op – jeg som troede, at jeg ville have masser af tid til at lave diverse indlæg her i ferien. Der tog jeg godt og grundigt fejl. Jeg har haft tonsvis af planer, læsning og hygge med dem jeg holder af, så I har en del til gode. De sidste par dage har jeg egentlig haft tid, men en opdatering/ gendannelse af min computer tog længere tid end jeg havde regnet med. Sååå I må vente på de lækre indlæg som jeg har skrevet ned – som bare skal laves.

De sidste uger har jeg tænkt på hvad jeg godt kunne tænke mig at lave om/ forbedre i det nye år, og jeg har for første gang i mange år, lavet nogle nytårsfortsæt som både er realistiske og gode for mig. Jeg tror faktisk det er sundt nok, og nu har jeg det sort på hvidt – så der er virkelig ikke nogen undskyldning. hehe.

 1. Strukturer min tid bedre. Jeg er faktisk generelt ret god til at strukturer min tid, så det er mere end forbedring jeg går og drømmer om. Jeg synes selv at jeg kan nå mange ting, på en dag. Men jeg har også mange dage hvor jeg tænker om aftenen – “Hvad har nået i dag? INTET”
 2. Drik mindre – gå i byen mindre. Jeg har ikke været meget i byen de sidste måneder, og det har været så dejligt. Selvom jeg elsker det! Ja jeg indrømmer det gerne. Jeg elsker at drikke mig fuld, og tage i byen – men come on, hver weekend er lige i overkanten, og jeg er træt en uge efter nærmest. Nej, mindre af det tak.
 3. Bliv glad og stolt over den krop jeg har. “Seriøst, du er lækker!” Den sætning skal jeg være meget bedre til at sige til mig selv. Jeg har fortalt jer før, at jeg faktisk overordnet er meget glad for min krop, men jeg har også dage hvor alt er galt. Jeg burde være glad for den hele tiden – den er både stærk og sund, men det er bare så typisk os kvinder. It’s a struggle! 2016 skal være det år, hvor jeg bliver glad for hvordan jeg ser ud. Det skylder jeg mig selv.
 4. Gør bloggen mere personlig og levende. Jeg er generelt rigtig glad for min blog, og der er ikke meget jeg vil ændre for 2016. Jeg har dog et par planer for den, og det er bla. nogle idéer til en meget mere levende blog, hvor I også får et meget større indblik i hvem jeg er. Jeg glæder mig rigtig meget til denne hyggelige lille udfordring, som I kommer til at se meget mere til i 2016!

Det var så mine 4 meget realistisk og overskuelige nytårsfortsæt, som jeg nok skal kunne klare. Har I sat jer nogle? Til sidst vil jeg blot ønske jer en faktisk aften, og sige tusinde tak for dette vanvittige år. Det lyder kliche, men uden jer ville bloggen ikke være her! Og nårh ja – det glemte jeg at nævne. Jeg ser således ud i aften. Kjolen er fra Gina Tricot og hedder “Luce”, men kan desværre ikke finde et link – men jeg ved at den kan findes i nogle af deres fysiske butikker.

Pas godt på jer selv, og så ses vi jo i det nye år!

hjerter til indlæg

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

6 kommentarer

 • Henritte

  WOW hvor er det lækker! Jeg er vild med din krop! Du burde være stolt. 🙂

  Godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Ej tusinde tak! Hvor er du sød!

   Godt nytår til dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Sikke nogle gode nytårsfortsæt! Dem vil jeg også gøre brug af! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Jamen det er også nogle temmelige overskuelige fortsæt – så lad os gøre det sammen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katharina

  Jeg er vild med din stil! Wow – jeg er imponeret!
  Du burde være så glad, men jeg kender det godt! Alt for godt!

  Godt nytår til dig, og din familie. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Årh tusinde tak! <3
   Det er heldigvis noget jeg vil øve mig på – sådan er det vidst bare at være kvinde! 🙂

   Og rigtig godt nytår til dig!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY STYLE NO. 266