NEW KNIT THROUGH THE MIRROR

PICK OF TODAY: T-Shirt with Mrs Embroidery

c980x740

Find trøjen her.

God formiddag i dejlige damer. Så blev det den 23 december, og jeg er desværre stadig ikke helt i julestemning. Jeg har brugt det meste af december på læsning og udpakning af min nye lejlighed, så det er faktisk først nu at jeg har haft tid og overskud til at hygge mig med julefilm, julekager og min familie. Men jeg er nu rimelig sikker på, at det hele ændre sig imorgen når man rigtig skal hygge med ens familie, julemad og gaver. Jeg bliver seriøst som et barn igen.

Hvis I ikke får det i ønsker jer, så er ASOS en rigtig god idé at tjekke ud. De har lige nu op til -50% på rigtig mange varer, og da jeg klikkede lidt rundt fandt jeg denne søde top. Jeg synes den er lidt fin, men jeg har næsten lige klikket noget hjem derfra – som I nok skal få at se. 🙂 I kan finde al ASOS’ udsalg her.

hjerter til indlæg

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW KNIT THROUGH THE MIRROR