instagram HUSBANDS

SØD JULEGAVE INDPAKNING

Collager514Collager508

Jeg fik ferie idag kl. 11, og hold nu ferie (haha) hvor er det bare pisse tiltrængt. Al denne flytning og læsning har virkelig haft fat i mig i denne måned. Jeg er træt, stresset og pisse glad nu. Jeg har brugt dagen i dag på at købe alle julegaver, og derefter pakket de fleste af dem ind. Jeg elsker at pakke gaver ind, men jeg synes tit at det kan blive meget det sammen – også begynder den beskæftigelse at blive kedelig. Jeg var i Tiger den anden dag efter træning fordi jeg manglede lidt småting, og der fik jeg en god idé.

Collager507Collager513Collager512

Tigers udvalg af fine ting til gaveindpakning er faktisk ret stort. Jeg så noget helt almindeligt garn som bla. var i de 2 fine farver som I kan se ovenfor – dem i rød og grøn. Den stribbede er faktisk papirsnor, og det kunne jeg simpelthen ikke stå for, især fordi det var med striber, men også fordi det var lavet af andet materiale. Dertil har jeg blot klippet lidt gran af mit juletræ og sådan har du fine, enkle og anerledes pakker.

Alle snore/ bånd og indpakningspapir koster pr. stk. 10 kr.

Sød julegaveindpakning

hjerter til indlæg

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

instagram HUSBANDS