WOULD LOVE TO WEAR – Sunday

E-BAY TIPS: Retro Cross Bag

ebay taske - brun

I kan finde denne smukke taske her for mindre end 50 kr

Jeg har fået en hel del ting hjem fra E-bay – faktisk har jeg fået hele 3 sager hjem idag. Jeg har lavet mig en mindre liste, for de sidste par uger er det efterhånden blevet til en smule. Men stille og roligt vil jeg vise jer det her på bloggen. I skal glæde jer.
Her til aften vil jeg dog vise jer denne skønne sag, som jeg faktisk var en smule skeptisk om at bestille hjem, da det ikke ville undre mig hvis den ikke være særlig pæn i den brune farve som jeg havde valgt. Men wow! Den er så sindsygt fin, og kvaliteten er fantastisk. Jeg bestilte den for ca 2 uger siden, så leveringen er også bare gået stærk. Jeg overvejer den nu i sort. Skal, skal ikke?

hjerter til indlæg

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

Husk at følge med inde på Facebook her, hvis I mangler inspiration.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOULD LOVE TO WEAR – Sunday