TALKING ABOUT HAIR

HAR DU ÆNDRET DIG?

Tja, det er vel et spørgsmål jeg både kan svare ja og nej til. Jeg lovede mig selv inden min BFO, at denne ændring på min krop ikke skulle ændre mig, men helt ærligt – når man bliver så glad for sin egen krop så sker der bare nogen indeni, og det kunne jeg godt tænke mig at snakke lidt om.

I august gik jeg under kniven, og de fleste af jer har nok læst alle mine indlæg om dette emne (de kan findes her). Det blev lidt af en sensation, så jeg valgte simpelthen at ligge alle kortene på bordet. Mange har en trang til at holde det hemmeligt, men så snart jeg hopper i en bikini er jeg jo ligesom ”opdaget”, så for mig gav det bare mening at dele denne opleves med jer, og jeg endte faktisk med at få rigtig meget ud af det. Jeg hørte jeres erfaringer, og jeg delte sågår denne rejse med andre søde piger som fik det lavet enten 1 eller 2 uger før eller efter mig. Det var faktisk rigtig rart, da man ikke ved hvordan ens krop vil reagere. Det var første gang jeg blev opereret, så det var så skønt at vi have det sammen. Tak <3

Når man får lavet større bryster, så er det selvfølgelig noget man gør for sig selv, men hvis man vælger at få indopereret noget er det vel også for at vise det lidt frem. Som jeg skrev i et af mine tidligere indlæg, så har jeg altså ikke brugt 34.000 kr på at gemme min krop væk. Jeg har også fået en del kommentar på hvorfor jeg dog har været så ærlig og ligefrem om denne operation, og for lige at tage den igen så tror jeg, at jeg har fået mere ud af det end jer. Da jeg havde fået tiden til denne operation, tog det mig nu ikke mange sekunder for at bestemme mig, da jeg er vant til at dele ud af mit liv, og så synes jeg heller ikke at det er værre at snakke om en operation som jeg har drømt om så længe. Det er jo ikke fordi jeg viser mine bryster til jer. Sådan helt uden tøj 😉

Nå men altså, de her bryster har ærligt gjort noget ved mig. Jeg har aldrig været den generte type blandt mennesker, forstået på den måde at jeg er temmelig udadvendt. Men min krop har aldrig været noget jeg har været stolt af. Mest fordi jeg altid har været skide glad for min røv og ben – men det dur bare ikke når man ligner en mand ved frontpartiet. Det gjorde det hvertfald ikke for mig. Da jeg var kærester med J gemte jeg mig altid, fordi jeg skammede mig over hvordan jeg så ud. I dag er det en helt anden snak (jaaa, nu får I mange tanker. Haha.), da jeg ikke skammer mig overhovedet. Jeg er skide stolt. Jeg er overordnet blevet pisse glad for min krop, og derfor går jeg også en smule anderledes klædt. Jeg går mere i tætsiddende trøjer, og når jeg går i byen er jeg ikke spor bange for at vise det jeg har frem. Jeg er føler mig for første gang virkelig lækker det meste af tiden, da jeg ligesom mange andre ser og brokker sig over det mindste fejl jeg har mig. Man er vel stadig kvinde. Dog er det noget jeg vil øve mig på!

Jeg vil faktisk også vove at påstå, at jeg er blevet mere glad. Nu når jeg skriver det ned lyder det skide overfladisk, men det handler for mig om, at jeg endelig er i en krop som føles rigtig. Den krop jeg er født med er lavet til mig, men hvis sådan en ”lille” operation kan ændre så meget på hvordan jeg har det med mig selv, så ved jeg bare, at det er det helt rigtigt det jeg har gjort. Før min operation gik det mig rigtig meget på hvordan jeg så ud, og det resulterede i, at jeg blev rigtig ked af det hver gang jeg kiggede i et et spejl.

Min operation har i den grad ændret mig, men jeg vil ikke mene at det er på nogen negativ måde. Jeg er blevet mere glad, har (næsten) lært at elske min krop og jeg så har endelig fået lyst til at vise den frem. Fx her til sommer på stranden. Det bliver fantastisk!

Så ja, jeg har ændret mig. Men jeg er vild med det!

hjerter til indlæg

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TALKING ABOUT HAIR