ALIEXPRESS TIP: O-neck Sports Sweatshirt

LATEST OBSESSION: Calvin Klein

c980x1024

1 HERE  /  2 HERE and HERE  /  3 HERE and HERE

YES så er jeg endelig tilbage på min pind. Jeg har de sidste par uger siddet med hovedet nede i en bog, og man må sige at det har betalt sig. Jeg var oppe for et par timer siden, og jeg fik den dejlige karakter 12! Jeg er så lettet, og nu kan den her lille ferie som jeg har den næste uge bare nydes. Jeg har også tænkt på, om jeg skal forkæle mig selv lidt. Jeg har været (meget længe) vild med disse skønne undertøjssæt fra Calvin Klein, og måske jeg skulle klikke sådan et par hjem – bare som en lille gave. hehe. Jeg kan huske, at jeg for et par år siden klarede mig mega godt til en eksamen, og købte derefter en jakke som belønning. Det er sket før, og jeg er til tider lidt for god ved mig selv. hehe. Men det må man godt gøre – nogengange.

Jeg har ikke opdateret bloggen så meget de sidste par uger, men min eksamen måtte lige komme i første række. Men jeg er tilbage, og det har jeg glædet mig til!

Indlægget indeholder affiliate links

hjerter til indlæg

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALIEXPRESS TIP: O-neck Sports Sweatshirt