LOOK AT MY PRETTY FACE

LET’S TALK ABOUT YOU AND ME

what-2Bto-2Bwear-2Bto-2Bbed-W-2526D

sex. Det er noget vi alle på et eller andet tidspunkt møder kendskab til i vores liv. Jeg må ærligt indrømme at det er en smule grænseoverskridende at skrive om, men det er nu et meget væsentlig emne når jeg tænker på hvem mine læsere er. Altså i forhold til jeres alder. 😉

Jeg har haft sex. Det overrasker nok ikke skide mange, men her kommer der måske noget som I ikke havde regnet med. Jeg er faktisk aldrig blevet helt gode venner med kondomer, og det er fandme noget skidt. Når man er ung og uden fast partner, er det bare super vigtigt at man passer på sig selv. Jeg tror de fleste af jer har set og hørt om diverse kampanger omkring kondom, og vi tager en lige igen. Gør det nu. Både for dig selv nu, men sandelig også for din fremtid. Selvom vi godt ved, at vi skal bruge kondom for at beskytte os mod sexsygdomme, som klamydia og HIV, samt uønsket graviditet, er der rigtig mange unge, som ikke bruger kondom. Men det er slet ikke så svært jo. Hvis man vil have sex, så skal der kondom på. For at gøre det lidt nemmere for jer (og mig), så kan I valgfrit finde lige dem I vil have her i ro og mag. Jeg siger ikke, at man skal have den eksta tykke så man intet kan mærke, men bare at du/ I bruger beskyttelse – det er bare så drøn vigtigt. Jeg håber at vi unge bliver meget bedre til at beskytte os selv, for sex skal være sjovt. Men hvis det ender ud i kønssygdomme og uønsket graviditeter – så er det kondom alligevel en god idé!

hjerter til indlæg

Billede - DK (1)

 

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK AT MY PRETTY FACE