MY STYLE NO. 267 - New Year's edition

WOULD LOVE TO WEAR – Sunday

c980x810

Coat her / Trøje her / Jeans her / Støvler her / Taske her / Hat her

Så er vi alle ved at være ovenpå igen – jeg håber I kom godt ind i det nye år! Jeg ville have blogget igår, men dagen blev i stedet til hygge-tid med min mor i Esbjerg. Jeg er derfor også kommet hjem igen, og jeg ville lyve hvis jeg ikke sagde, at det er rigtig dejligt at være tilbage til sit eget. Det har været super dejligt at være på ferie ved mine forældre, men lejligheden er stadig så ny, at det stadig er sindsygt spændende at tulle rundt i den.

Jeg skal dog have ordnet en masse pratisk idag, og derfor er et look som ovenfor helt perfekt. Jeg er blevet helt vild med de lækre V-necks, og sammen med et par lækre jeans og sorte støvler – har du både et look som er super cool og ret minimalistisk.
Jeg skal som mange andre starte i skole igen imorgen, så jeg vil også nyde den sidste dag af  min ferie. Vi blogges ved <3

hjerter til indlæg

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY STYLE NO. 267 - New Year's edition