ALIEXPRESS TIP: Cool tees

HELT NYT SYN

c980x778

Jeg bruger briller næsten dageligt – altså om aften når jeg alligevel flader ud på sofaen. Jeg fandt nogle rigtig lækre nogle for et par år tilbage, og jeg kan kun råde folk med kontaktlinser at anskaffe sig sådan nogle. Jeg er i weekenden storforbruger af dem hvis jeg ikke skal noget, og det gode ved dem er, at jeg sagtens kan have dem på uden for min lejlighed. Jeg har købt nogle som er pæne, men de var også forholdsvis billige. Jeg mangler ikke et par nye, men efter min veninde Emma har købt sig nogle, er jeg blevet ret vild med den stil hun har valgt. Der er lidt retro over dem, og det synes jeg bare ser så cool ud! Der er jo mange butikker og hjemmesider som forhandler med brillestel også kan man altid få lavet sine glas et andet sted. Jeg er blevet ret vild med Crosseyes’ udvalg, og med de priser de kører rundt med, kunne jeg godt være fristet til at vælge dem når mine engang skal skiftes ud. I kan se pris på alle briller og glas her. Mine er nu et par år gamle, men mit syn har ændret sig en lille smule. Selvom de ikke er slidt om et par år skal mine glas nok skiftes  pga mit syn, men måske det hele får sig en tur 😉

Find alle brillerne her

streger til under indlæg

Billede - DK (1)

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALIEXPRESS TIP: Cool tees