GRØNT TEMA

MY STYLE NO. 268

outfit 14.2Collager20

GINA TRICOT skjorte  /  mbyM top  /  DR. DENIM jeans /  ASOS støvler (her)

Jeg har et par dage i denne uge hvor jeg har fri og kan gøre lige hvad jeg vil. Jeg har derfor brugt dagen i dag ved lægen, gjort min lejlighed ren og skrevet en smule på min studierapport som skal afleveres hver anden uge. Dertil er der en masse læsning som også skal klares. Jeg er nu igang med uge 2 af mit lange praktik forløb, og jeg prøver alt hvad jeg kan på at opdatere så tit jeg kan. I søndags havde jeg looket ovenfor på. Jeg kan se at der er temmelig længe mellem mine outfit, og det vil jeg selvfølgelig lave om på. Det dur jo ikke. Jeg havde min nye skjorte på fra Gina Tricot (den var på tilbud – kan ikke finde et link) som jeg fandt for ikke så længe siden i Esbjerg. Jeg er blevet ret vild med det cool boyish look, og derfor satte jeg den sammen med min (meget brugte!) top fra mbyM og mine cool støvler fra ASOS. Jeg er selv ret vild med dette look, som sagtens kan bruges til en søndag med en masse gøremål. Nu vil jeg skynde mig op og træne, og derefter står den på biffen med Maria. Jeg nyder at være hjemme ved mine forældre i denne uge, så jeg kan se lidt mere til mine veninder i Kolding. Jeg skal ind og se “Fifty shades of Black”, og har temmelig store forventinger selvom den har fået dårlige anmeldelser. Nu må vi se 😉

HUSK at deltage i min giveaway om et kæmpe gavekort her

streger til under indlæg

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRØNT TEMA