MY STYLE NO. 268

SAVED ITEMS: Nelly

NELLY saved items

Indlægget indeholder affiliate links

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

Så blev det fredag, og weekenden står for døren. Den sidste uge er bare gået super hurtigt, og bloggen er blevet nedprioteret. De næste 8 uger bliver desværre ikke bedre, da denne lange praktikperiode suger al min energi. Jeg vil dog stadig udgive et par indlæg til jer i ugen (gerne flere), og resten af dagen idag skal stå på skydning af billeder og forberedelse af indlæg. Jeg elsker jo at nusse med det, men tiden er der bare ikke rigtig lige for tiden.

Jeg var lige forbi Nelly i går aftes, da jeg kiggede efter denne træningstop som jeg allerede har i pink. Men jeg så for nogle uger siden, at de havde den i sort. Det har de stadig, men ikke i min str. Det går seriøst stærk. Efter jeg skuffet klikkede væk fra den side, kiggede jeg lige forbi min “saved items”- skuffe. Og der var ikke så lidt. Jeg er den type som sagtens kan klikke tingene i indkøbskurven, men ikke klikker det hjem fordi pengene er lidt små fordi man på 1 uge næsten har brugt sin løn op. Det er typisk. Jeg drømmer bare videre.

HUSK at deltage i min giveaway om et kæmpe gavekort her

streger til under indlæg

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY STYLE NO. 268