SAVED ITEMS: Nelly

Silver all the way

Avery armbånd + ringe

Jeg har altid gået mest med guld og oxideret smykker, men fornyeligt fik jeg den smukkeste sølvring af Maria, og nu er jeg blevet ret vild med den farve. Jeg har ikke ret meget af denne farve, så derfor ønsker jeg mig nu både armbånd og ringe i sølv. Jeg synes det er så flot hvis man har mange ringe på, på én gang, og derfor bliver min samling da nødt til at blive større. Jeg har allerede brugt temmelig mange penge i denne måned, og derfor er det kun for at kigge (og drømme), at jeg kigger forskellige hjemmesider igennem. Jeg var den anden dag inde på Aveny.dk, og der har de et hav af smykker. Klik her for at se hele deres udvalg. Jeg har ovenfor fundet lidt inspiration til armbånd man kunne ønske sig, hvis man ligesom jeg er blevet ret hoop på sølvsmykker. Jeg er helt vild med nr 1 som ville være så flot til en festlig lejlighed eller bare til en helt almindelig hverdag. Jeg drømmer bare videre – hvertfald indtil næste måned 😉

1 HER  /  2 HER  /  3 HER  /  4 HER

HUSK at deltage i min giveaway om et kæmpe gavekort her

streger til under indlæg

Billede - DK (1)

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAVED ITEMS: Nelly