HELT NYT SYN

Stjæl bloggerens stil: CHRISTINA DUEHOLM

stjæl bloggerens stil- Christina dueholm

En af de blogs jeg følger regelmæssigt er den som Christina Dueholm står bag. Hvis I kan genkende hende, er det måske fordi jeg har nævnt hende på bloggen før (her). Christinas stil er rolig, feminin med et touch af boyish style. Jeg var den anden dag forbi hendes blog, og faldt over ovenstående look. Og jeg er helt vild med det. Den grønne farve går jo fantastisk godt sammen med de blå jeans. Jeg har forsøgt at ramme hendes look så godt som muligt, og synes faktisk at det har lykkes mig ret godt. Jeg tror faktisk jeg vil forsøge dette look på et tidspunkt.

streger til under indlæg

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELT NYT SYN