HAR DU ÆNDRET DIG?

Style crush NO. 19 / MICHELLE NIELSEN

Michelle_Nielsen_Stonemuse_Welcome

Jeg synes det er sjovt som, at alle de smukke kvinder jeg følger har en ufattelig minimalistisk stil. Jeg kan faktisk godt lide når det er lidt anderledes (ikke for meget), og derfor er Stonemuse aka. Michelle Nielsen også en af de bloggere som jeg elsker at tjekke ud. Jeg følger som sådan ikke hendes blog, men jeg følger gerne med på hendes Instagram hvor hun inspirerer mig ufattelig meget. Michelle har en ufattelig evne til at få 2 forskellige slags mønstre og farver til bare at fungere sammen. Jeg har samlet lidt forskellige looks som jeg er helt vild med!

DSC_2948Stonemuse nr. 19Michelle_Nielsen_Naledi_Bag_3

I kan følge hendes blog her. Hun blogger om alt fra opskrifter til DIY’s. Og jeg siger jer. Hendes mad ser så mega godt, så jeg bliver sulten lige så snart jeg ser at hun ligger noget nyt op. haps.

Michelle tjener lidt penge på hendes blog, også arbejder hun som fotograf og social medie assistent hos en mellemstor virksomhed. Man kan tydeligt se på hendes billeder, at hun har en kæmpe passion for fotografi, så det er jo rent slik for ens øjne. Selvom jeg til dagligt ikke følger så meget hendes blog, så er jeg vild med at følge med på de sociale medier – både med hensyn til hendes stil, men også hendes faktiske evne til at tage billeder.

Stonemuse_Munthe_5

Billederne er lånt på Stonemuse.dk

streger til under indlæg

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAR DU ÆNDRET DIG?