CHEAP STUFF #47

VIND ET KÆMPE GAVEKORT TIL EVA STOCKHOLM

Eva giveaway

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

Jeg kendte faktisk ikke hjemmesiden Evastockholm.dk før den anden dag, hvilket er lidt en skam – da de virkelig har nogle fine sager. De har også mærker som man i forvejen kender til, og så er der nøje udvalgt. De har mærker som Vero Moda, Only, YAS, Isay og mange flere – og det gode ved disse mærker er, at de er til at betale – og man får sådan nogle fede sager. Jeg har selv en del sager fra Vero Moda og YAS, og jeg har virkelig lyst til at købe mig lidt nyt. Jeg har fundet 9 lækre sager fra Evastockholm.dk som jeg virkelig godt kunne tænke mig. Se lige nr 9. Den lækre blå trøje ville være perfekt til både fest og hverdag. Og tænk engang – denne og mere kan blive dit!

Vil du vinde et gavekort på 700 kr! Det eneste du skal gøre er:

  1. Synes godt om bloggens Facebook
  2. Synes godt om Evastockholm.dk på Facebook
  3. Følg mig på Bloglovin’
  4. Kommetere nedenfor, så jeg har din mail

De 4 overstående punkter skal være opfyldt ellers gælder din tilmeldning ikke.

Jeg finder vinderen d. 24 februar 2016. Held og lykke til alle!

streger til under indlæg

Udarbejdet i samarbejde med Evastockholm.dk

Køb mit tøj her

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHEAP STUFF #47