MY STYLE NO. 269

3 destinationer jeg drømmer om

Jeg har oplevet en masse lande, byer og forskellige kulter i mit korte liv, men jeg har nu stadig enkelte steder som jeg endnu kun drømmer om. Jeg drømmer om forskellige destinationer, og en dag må jeg bare opleve disse 3 steder – dog har jeg en længere liste, men disse 3 er på min top 3.

Jeg er i praktik i denne periode, og det suger al min tid og energi fordi jeg arbejder i 40 timer i ugen, har en masse læsning og en opgave der skal skrives ved siden af. Det er nok også derfor min rejselyst er blevet større, så det er ikke så underligt. Jeg drømmer bare videre, og bliver herhjemme i kolde Danmark lidt endnu.

santorini

Santorini Jeg har aldrig været der, men jeg forstiller mig, at dette må være den smukkeste ø i Grækenland. Det er jo helt vildt smukt! Formen af øen er resultatet af en gigantisk vulkanudbrud tusinder af år siden, hvor udbruddet efterladt et dybt lagune omgivet af klipper, der styrter direkte i havet. Det blå hav opfylder de hvide huse, vægge og trapper og kontraster mellem disse farver er næsten til at få kuldegysninger på bagsiden af. Desuden er der så mange store og elegante hoteller her, der tilbyder det meste, og jeg ved, at jeg simpelthen bliver nødt til at opleve det en dag!

Rom

Rom Det jeg falder for ved Rom, er het klart den historie som denne by har bag sig. Jeg synes det er fascinerede, at man kan gå gennem en by i anno 2016, og føle at man næste er tilbage i romerriget. Jeg er vild med kultur og historie, og en lækker ferie med smukke bygninger ville være en helt perfekt kombi. Det er næsten som at gå genenm et helt kunstværk. Min mor har været i Rom engang, og efter hendes fortællinger burde det være et sted man bare skal nå at opleve.

Bali

Bali Det er en af de destinationer, man sikkert drømmer om at opleve sammen med en kæreste. Men jeg må nu tage udgangspunkt i, at der ikke er nogen. Jeg synes det ser så fantastisk smukt ud på billeder, og drømmer kun om den dag, jeg skal sidde på sådan en gynge ude i havet. Bali er en indonesisk ø, og udgør sammen med nogle få mindre naboøer en af Indonesiens 34 provinser. Bali har tre store vulkankomplekser, som har været med til at skabe øens lækre form.

Hvor drømmer du om at rejse hen?

streger til under indlæg

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

6 kommentarer

 • Marianne

  Jeg er næsten ligeglad! Bare der er varmt. haha Men jeg synes nu godt nok at Bali ser lækker ud.

  Jeg vælger Bali som mit endelige svar. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Haha, jeg kan godt følge dig i at det skal være varmt!
   Bali må vi prøve en dag 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne bestemt også godt tænke mig at komme til Bali – det ser jo så lækkert ud! 🙂

  http://www.frederikkes.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg drømmer også virkelig om at rejse. Jeg har sabbatår næste år, så skal det være. Det er specielt Mexico, Australien og Nepal jeg virkelig gerne vil til. Rom er også et fantastisk sted, var der selv sidste sommer. Jeg var i konstant ekstase, men nu er jeg også lidt en kulturnørd 😉

  http://www.moderngirl.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Nyd dit sabbatår! Det var helt fantastisk med sådan et år!
   Det lyder som en helt fantastisk plan du har dig. Det bliver spændende 🙂

   Rom må jeg bare opleve så 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY STYLE NO. 269