PICK OF TODAY: Top With Side Split and V Back

DEN BEDSTE APP TIL SELFIES

før og efter med facetune af selfie

Sandheden bag billeder man ser på blogs, Instagram og alle andre sociale medier, kan nogengange være utroligt skræmende. Jeg opdagede fornyeligt app’en Facetune, og jeg må nok indrømme at jeg er blevet lettere afhængig af den. Det er helt naturligt, at man vil se bedst mulig ud hele tiden, og det er nu blevet muligt blot med en enkelt app. Det er lidt noget snyd som I kan se, men jeg digger den. for sygt.

Jeg har fundet et billede frem hvor der både er poser under min øjne, dårligt lys og en bums lige mellem mine øjenbryn. Den kan ses. Ret så tydeligt. ØV! Det er ikke et af de mest flatterende billeder, men det er skide godt til det her formål. I kan virkelig se forskel. Jeg har lavet en guide nedenfor til den perfekte selfie – og selvom det næsten er verdens grimmeste billede kan det sagtens reddes. Kan I se.


WHITEN

whiten

Det første jeg gør er, at lysne min baggrund, og jeg synes allerede at det gør en kæmpe stor forskel på billedet. Hvis I kigger godt efter så jeg har også lyset mit hår en smule, også har jeg brugt den lidt som en highlighter. På dette billede synes jeg ikke, at mine kindben og næseryg er ”on point”, så de fik også lige en omgang. Jeg synes personligt selv at, en pæn baggrunden er et godt fundament for et godt billede.

– – – – –

SMOOTH

smooth

Den her egenskab er nærmest min ynglings. Her kan I helt sikkert se en kæmpe forskel på min hud, da jeg simpelthen går ind og glatter den ud. Før var min hud ujævn og en smule misfarvet nogle steder. wow jeg taler positivt om mig selv. haha. Jeg giver faktisk hele mit ansigt et hurtigt strife, og først derefter zoomer jeg ind og glatter de små ujævnheder ud. De hurtige har nok set at min bums stadig er at se, men det er der et andet trick til senere.

– – – – –

DETAILS

details

I denne del går jeg ind, og sætter fokus på det, jeg gerne vil have der skal ligges mærke til. Jeg er fx rigtig glad for mine øjne på det her billede, men også ens bryn og mund fuldender hele ens ansigt. Her zoomer jeg ind, og giver de dele af ansigtet den mængde ”pow” der skal til. Som I nok kan se, har mine øjne fået lidt mere end de andre steder, og synes virkelig at det gør mine øjne ufattelig flotte. De er heller ikke længere så skjult og “kedelige”.

– – – – –

PATCH

patch

Her gør jeg ikke meget andet end, at flytte noget hud fra et sted til et andet. Jeg ”tager” lidt hud og flytter det til der hvor min bums er, og 1 2 3 du er bumse-fri. Bare man også kunne det i virkeligheden! Det ville være skønt.

– – – – –

TONES

tones

Det her er den sidste egenskab jeg bruger til mit ansigt. Her ændre jeg en smule på min tone af farven på min ansigt, men også mine læber har fået sig en tur. De er blevet mere rosa at kigge på, og gør hele mit ansigtet lækkert og friskt.

– – – – –

DEFOCUS

defocus

Det sidste step omhandler min baggrund. Den har jeg her valgt at defocus – så man virkelig kun fokusere på mit ansigt. Det er en lille ting at ændre på, men jeg synes virkelig, at den fuldender hele dette billede. Det er selvfølgelig op til en selv.

– – – – –

FINAL EDIT

resulatet t

Nu er jeg sådan set færdig med at redigere mit billede, men der er stadig et par ting jeg gerne vil have fin justeret. Jeg går tilbage i de egenskaber som jeg synes der mangler lidt af. Jeg har fx været tilbage til patch for at fjerne mine poser under mine øjne. Der har jeg igen ”taget” lidt hud fra et andet sted, og derefter flyttet det til under mine øjne. Helt ærligt, så ser jeg jo brand godt ud – efter jeg lige har redigeret det lidt. #newprofilepic


Jeg har kun brugt nogle få af de egenskaber der er, men jeg synes virkelig at appen gør underværker. Hvis man bruger for meget af det ene og det andet kan det godt ses #dollface. Men prøv jer frem, og husk at I altid kan se før og efter ved at trykke på den grønne knap, eller gå tilbage ved at trykke på de små pile nede i venstre hjørne.

I kan finde denne app på App Store til 29 kr, eller via dette link her.

streger til under indlæg

facebookinstagram

4 kommentarer

 • Årh facetune er også min lifesaver! Faktisk kan jeg også anbefale, hvis man har iPad, at bruge den der. Der kan man justere, hvor kraftig effekten og hvor stor ‘penslen’ skal være 🙂

  Rigtig fin blog iøvrigt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Det vidste jeg ikke, tusinde tak for tippet Salli! 🙂
   Det må jeg prøve.

   Hvor er du sød! Det er jeg glad for, at du synes. <3
   xoxo

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suzette Hummel

  Det må jeg prøve! Sikke en forskel 🙂
  Hehe, jeg synes nu stadig er du er smuk, også på før billedet, selv det er lidt uheldig taget.

  Knus Suz

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Ja, det er helt vildt! Det var også temmelig grænseoverskridende, at vise sådan et grimt billede. hehe.

   Årh tak Suzette! <3
   xoxo

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PICK OF TODAY: Top With Side Split and V Back