PC love

DET ER BARE EN DEL AF MIN CHARME, har jeg lært mig at sige

Jeg har seriøst mange særheder, og mange af dem er små ritualer jeg bare skal igennem/ gøre inden jeg fx kan sove. Dem har jeg nu også et par stykker af. Jeg tænker, at vi alle har nogle særheder, og andre synes det virker total åndsvagt, men jeg har valgt at se det som en del af min charme. Og I må ikke lade mig hænge her. Hvad har du af særheder, og gør du noget af det samme som mig?

Jeg siger altid godnat til mig selv inden jeg lukker mine øjne i

Det er noget jeg er begyndt på siden jeg er flyttet hjemmefra, og det er ikke engang noget jeg har tænkt på at jeg gør. Jeg lå og tænkte over dette indlæg for et par dage siden, og der gik det op for mig selv, at hver aften hvisker jeg “godnat” til mig selv. Det her er nok den mest åndsvage ritual jeg har, men jeg tror på, at jeg nok er begyndt at gøre det, fordi jeg tror jeg sover bedre hvis jeg gør det. Da jeg boede hjemme ved mine forældre, sagde jeg altid godnat til alle inden jeg gik i seng. Jeg tror lidt det er derfor. haha.

Jeg ændre på volumen, hvis den ikke står på et lige tal

Jeg opdager det med det samme hvis nogen ændre på volumen. Også selvom jeg ikke fokusere på det, så er det som om jeg reagere så snart folk rækker mod fjernbetjeningen. Jeg var for et par uger siden ude at køre med en som jeg ikke kender så godt. Han ændrede på lyden, og jeg tog mig selv i at prøve at holde mig igen. Men det kan irretere mig så meget, at jeg ikke kan tænke på andet, før jeg får det rettet. Og I kan nok regne ud, hvad jeg så gjorde.

Jeg bryder noglegange ud i sang – sådan helt spontant

Jeg tror ikke, at jeg er den eneste der gør det her, og I har helt sikkert gjort det ligesom jeg, siden I var små. Jeg kan aldrig hele teksten, og tror folk er pisse træt af det. Især min søster. Det kan jo sådan set være super hyggeligt, at folk føler sig så tilpas at de bare begynder at synge. Men når folk ikke kan teksten, så skal jeg love for at man hører for det. Undskyld Kat. Jeg skriver dette af egen erfarring kan I høre.

Jeg skal lukke alle mine programmer ned på min mobil, inden jeg skal ligge mig til at sove

Når I trykker på knappen på en iPhone 2 gange, kommer det jo frem at I kan lukke programmer ned. De programmer der ligger der, skal lukkes ned + alle de notifikationer jeg har fået i løbet af dagen, skal slettes inden jeg kan ligge mig til at sove. Altså hvis jeg er i byen eller ikke skal have en alarm til dagen efter, gør det mig ikke så meget. Men hvis jeg skal vækkes af en alarm, er det uhyr’ vigtigt, at det er det eneste program der er oppe, når jeg ligger min mobil fra mig om aften. Det er som om jeg tror, at min alarm ikke vil virke, hvis jeg ikke gør det. Kæft jeg er sær.

Jeg vender altid toilet papiret, hvis jeg mener at det vender forkert

Jeg gør det også selvom jeg er på besøg hos andre. #guilty. Og toilet papiret skal altså vende ud af. Det er lidt ligesom volumen på fjernsynet eller på anlægget. Kæft det er bare super træls, og det er det første jeg ligger mærker til, når jeg kommer ind på et toilet. Det er som om, at når det er blevet rettet, så kan jeg koncentrer mig om, hvad jeg kom ind for at gøre.


Men jeg har mange særheder, og det lyder virkelig slemt når jeg selv læser det igennem. For at I ikke skulle blive alt for skræmt, har jeg gemt 5 andre særheder til et andet indlæg. Jeg tænker, at jeg ikke er den eneste, og jeg er sikker på at andre har endnu værre særheder end mig. Men hallo – det er en del af min charme, så er det vel okay? ikke? 

streger til under indlæg

facebookinstagram

   

4 kommentarer

 • Frederikke

  Haha, det vil jeg også kalde særheder hvis jeg var dig, men jeg synes faktisk det er mere sjovt og charmerede end underligt.

  Jeg har også mange særheder som eks skal jeg lukke døren efter mig 2 gange inden jeg kan gå. Tror vi alle har en eller anden form for ocd. haha. God fredag til dig! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Årh det var godt – men der skal nok være nogen som synes det er super mærkeligt!
   Tak for dine søde ord, og dejligt at høre at du også har en særhed. <3

   xoxo
   Rigtig god weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe J

  du er virkelig sjov! Jeg er vild med det her indlæg. Tak for et godt grin – bare rolig! jeg griner med dig! hahaha 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Haha tusinde tak Signe! Godt du kunne lide det 🙂

   xoxo
   Rigtig god weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PC love