LOOK AFTER: TRANSPARENT WITH DOTS

MY STYLE NO. 270

outfit 20.2

___________________________

outfit 20.22

GLOBAL FUNK jakke  /  GINA TRICOT strik  /  ADPT jeans  /  NIKE sneakers

For ikke så længe siden viste jeg jer et smugkig (her) på dette outfit, og som lovet ville jeg snart ligge resten af looket op. Det er et par uger siden, og jeg havde faktisk helt glemt alt om, at jeg lige hurtigt fik taget et par billeder af dette sæt.

Jeg er blevet ret vild med sammensætningen af 2 forskellige denim, og jeg er helt sikker på at det look ovenfor heller ikke bliver det sidste af samme slags. Det er lidt noget andet end jeg plejer at bevæge mig ud i, men synes faktisk, at disse 2 lyse denim ser skide godt ud sammen – også selvom de er ret så forskellige.

streger til under indlæg

facebookinstagram

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK AFTER: TRANSPARENT WITH DOTS