DET ER BARE EN DEL AF MIN CHARME, har jeg lært mig at sige

PICK OF TODAY: Top With Side Split and V Back

asos_februat

FIND TOPPEN I LYSERØD HER OG BLÅ HER

Jeg er inde i sådan en periode, som alle kvinder (også mænd!) er ude i flere gange om året. Jeg mangler nyt tøj. Sådan er det bare. Man ender altid ud med at komme med gode undskyldninger lige indtil man bevæger musen overmod linket til enten ASOS eller Nelly. Ja jeg har så været forbi ASOS. Jeg er nok ikke den eneste som altid udbryder: “jeg har intet tøj jeg gider at have på”, det er alt sammen kedeligt” eller den klassiske “det sidder bare ikke godt på mig mere”. Jeg har kigget ASOS tyndt og har både fundet en bikini, 2 toppe og et par jeans. Og den ene top blev jeg simpelthen lige nødt til at vise jer. Er den ikke bare fin?

streger til under indlæg

facebookinstagram

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET ER BARE EN DEL AF MIN CHARME, har jeg lært mig at sige