3 destinationer jeg drømmer om

SPRING SNEAKERS

c980x777

Når jeg er syg, så minder jeg ret meget om en mand. Jeg er temmelig ynkelig, og heldigvis for alle andre bor jeg selv, så der er ikke rigtig nogen jeg kan brokke mig til. Jeg har været syg siden mandag, og nu er jeg så småt ved at få det bedre. Jeg skulle have været til samtale med min vejleder igår, men det kunne jeg desværre slet ikke overskue, og idag skulle vi til en super spændende undervisning, så det er bare virkelig træls. Men det er desværre ikke noget man selv styrer.

Men heldigvs har jeg fået det bedre, og ligger nu på min sofa under en varm dyne. Det bedste jeg næsten ved, at at hygge mig med bloggen, og nu har jeg endelig overskud til det. Så det er så dejligt. Jeg har fundet 3 sneakers som simpelthen ville være perfekt til forår, men som det er hvert år, så er det jo ikke fordi jeg mangler nogle nye. hehe. Men mon ikke jeg kan finde på en god undskyldning, og afskaffe mig mindst et par alligevel.

streger til under indlæg

FØLG MIG GERNE PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

2 kommentarer

 • Sikke nogen lækre sneaks – er vild med alle tre par 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Ja, de er simpelthen så fine. Det er svært at sige hvilket man bedst kan lide, haha. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 destinationer jeg drømmer om