INSTAGRAM VOL. 27

2 NON MAKE-UP PRODUKTER JEG FORGUDER

Skøre make-up tips

Efter ca 4 dage væk fra bloggen er jeg endelig tilbage. I weekenden var jeg i København med min søster, og på en måde også mine forældre. Mine forældre var inviteret til konfirmation, men det var min søster og jeg ikke. Derfor tog vi blot med for at hygge, shopping og grine. Det var en super skøn weekend, og uden at tænke over det, valgte jeg er ligge bloggen til side. Hvis I følger mig på Snapchat (camillaov), så kunne i da hvertfald set lidt af min tur. Men jeg har fået taget lidt billeder, som I nok skal få at se inden længe.

Igår havde ville jeg have udgivet dette indlæg, men grundet super voldsom hovedpine blev det ikke gjort. Men idag har jeg det super, og er så klar på at dele ud af min “make-up viden”. Jeg er blevet fuldstændig vild med ovenstående produkter som egentlig ikke er make-up relateret, men som jeg ikke kan leve uden! Jeg er ikke super kreativ i min make-up, men ved hjælp af disse 2 produkter er jeg sikker på at det holder hele dagen. No bull shit. Det virker virkelig!

linje prikker lyserød

Nivea Men After shave

Skøre make-up tips2Skøre make-up tips5

Pris: 40- 80 kr for 100 ml

Det her produkt har jeg brugt i ca 3-4 uger, men jeg har kendt til det i nogle måneder. Da jeg hørte om, at man kunne bruge Nivea Men After Shave som Primer må jeg ærligt indrømme, at jeg grinte lidt af det. Jeg synes det virkede total skudt, men folk blev ved med at skrive om det, så der måtte være noget om det.

Det eneste du skal gøre, er faktisk bare at smøre det ind i din hud i ansigtet og hals før du vil ligge din make-up. Du skal ikke bruge meget mere end tommeltot negl, så det er virkelig et billig alternativ til en primer. Jeg har prøvet 2 andre primere, som jeg valgte at ligge fra mig igen, fordi jeg virkelig ikke synes der skete den store forskel. Jeg prøvede at smøre Nivea Men After Shave på kun halvdelen af mit ansigt, og der var tydeligt forskel på min make-up efter kun få timer. It’s a keeper!


Natusan babypowder

Skøre make-up tips3Skøre make-up tips4

Pris: 15- 30 kr for 100 g

Jeg spørger altid min søster til råds, når der er noget make-up relateret som jeg er i tvivl om. Dog spurgte jeg ikke min søster til noget omkring dette, da jeg ikke vidste at det var noget man gjorde. Jeg var hjemme kort i sidste uge, og imens vi var ved at ligge make-up kom hun ud på badeværelset helt hvid under hendes øjne. Det er åbenbart noget der hedder “baking“, og selvfølgelig var jeg super interesseret.

Konceptet går ud på, at du skal duppe babypuder (mærket er underordnet) på der hvor du har lagt din concealer. Til at påføre babypuderen bruger jeg min beautyblender. Du kan fx benytte denne teknik, hvis du ligesom jeg, påfører concealer under dine øjne for at highlighte. Generelt er “baking” en teknik som bruges til highlighting, og indtil videre har jeg kun forsøgt det med under mine øjne.

Denne teknik gør, at din concealer holder hele dagen, også fremhæver den det som du i forvejen forsøger at highlighte. Du skal efterlade det på i ca 5 minutter efter du har påført din foundation og concealer – og det skal påføres der hvor du startede og sluttede med at ligge concealer. Mængden er lidt underordnet – det skal bare være sådan at du kan se et hvidt område. Når det har siddet der i 5 min. brøster du det af med en børste. Dog skal det være med hurtige stryg, for at opnå det bedste resultat. Helt klart også noget jeg benytter mig af hverdag. I kan også se en tutorial her.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAGRAM VOL. 27