SIMONE HEELS

CHEAP STUFF #49

Ebay cheap stuff 49

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

Det er ved at være noget tid siden, jeg sidst har fået det helt store hjem fra E-bay, ikke fordi jeg ikke kan finde noget at interesse, men simpelthen fordi jeg føler, at jeg har brugt liiidt for mange penge i denne måned. Der har simpelthen været så mange fine ting at finde i butikkerne de sidste uger, så jeg har været lidt for god ved mig selv. Men imorgen får vi løn/ SU og der har vi lidt penge igen. Jeg har fundet nogle super fine sager på E-bay, og nogle af dem kan I se ovenfor. Jeg har allerede klikket lidt hjem, som jeg meget snart håber kommer hjem. Det er ikke så meget endnu, men imorgen smutter jeg nok forbi siden igen. Det er så typisk. hehe.

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SIMONE HEELS