PREVIEW: Green on green

INSTAGRAM VOL. 27

Jeg er faktisk begyndt, at blive ret vild med Instagram igen, efter en længere periode hvor jeg ikke rigtig har opdateret derinde. Der er dog én ting som er temmelig gentagende, og det er som I nok godt kan se: denim. I må sige til hvis det bliver for meget. haha.

Jeg skamhører også en sang indtil jeg bliver træt af den, og det samme gør jeg åbenbart også med en trend, som jeg er blevet vild med. Ej jeg skal nok øve mig i at holde igen, men jeg har dog lige ét til outfit som I skal se, og det er også temmelig blåt. heh. Og derefter prøver jeg mig i noget andet. Men her får I hermed en opdatering på af min Instagram.


Camillaov

insta 27 no 1

1. Mit første “denim on denim” look. Let’s the obsession begin.  2. I uge 7 tog jeg med skønneste Maria til Vejle, for at spise på Onkal A. Super lækker brunch  som jeg helt klart vil anbefale.  3. Jeg anskaffede mig en nederdel for lidt tid siden, og det er ellers sjælden jeg er til sådan noget. Men jeg er fan. Og så er den denim. Det klart.  4. Jeg viste jer denne skønne E-bay plakat, og en af mine favorit planter.  5. Selfie-time  6. Da jeg for nogle uger siden besøgte min farmor, fik jeg en ny ven. Den flotteste røde kat.  7. Jeg har en kæmpe svaghed for lace.  8. Denim on denim. Et af mine favorit looks som I kan se her.

insta 27 no 2

9. Jeg var for første gang i Hamborg i Påsken, og jeg er blevet helt vild med den by.  10. Mit flotte sengetøj fra Ikea i det perfekte lys.  11. Den her taske er jeg så vild med. Jeg købte den i Hamborg, og har brugt den næsten hver dag siden. Den kostede heller ikke mere end 150 kr – så lækker og så praktisk!  12. Der var den smukkeste solopgang den dag jeg skulle til eksamen. Det må have været et tegn. hah.  13. Jeg bestilte de skønne lyserøde sko inden min eksamen, som en gave til mig selv. Ja også var det en af mine mange overspringshandlinger et par dage forinden. Jeg linker snart til dem på bloggen!  14. In action på operationsstuen.  15. Og endnu et look med “denim on denim”. Dertil min smukke grå jakke og min fantastiske nye taske.  16. Håndtegn og tungen ud af munden. Jeg har ferie, og er nu blevet glad for “green on green“.

streger til under indlæg

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PREVIEW: Green on green